miércoles, 8 de junio de 2011

“LA WEB 2.0 : PRESENTE Y FUTURO DE LAS REDES SOCIALES”


L'Associació RAFAEL ALTAMIRA del Campello ha programat un acte, en forma de xerrada col.loqui, amb el títol de "LA WEB 2.0: PRESENT I FUTUR DE LES XARXES SOCIALS".
En aquest acte s'exposarà la situació actual i la influència de les xarxes socials que s'activen a través d'internet, qüestió de plena actualitat com estem veient en la gestió i desenvolupament del moviment 15-M.
Els ponents seran Juan Ángel Conca, tècnic del Consell de la Joventut d · Alacant, i José Rovira, professor de Didàctica de la Llengua i la Literatura a la Universitat d'Alacant, tots dos són joves experts en aquests temes i també dinamitzadors en els moviments socials en què participen.

Amb tot això podem assegurar que les intervencions i el posterior col.loqui seran un element més de reflexió i acció sobre aquests suggerents temes que volem fer arribar a tots els nostres conciutadans, i en particular als nostres joves indignats i amb futur.



La Asociación RAFAEL ALTAMIRA del Campello ha programado un acto, en forma de charla coloquio, con el título de “LA WEB 2.0 : PRESENTE Y FUTURO DE LAS REDES SOCIALES”.
En dicho acto se expondrá la situación actual y la influencia de las redes sociales que se activan a través de internet, cuestión de plena actualidad como estamos viendo en la gestión y desarrollo del movimiento 15-M.
Los ponentes serán Juan Angel Conca, técnico del Consell de la Joventut d¨Alacant, y Jose Rovira, profesor de Didáctica de la Lengua y la Literatura en la Universidad de Alicante, ambos son jóvenes expertos en dichos temas y también dinamizadores en los movimientos sociales en los que participan.
Con todo ello podemos asegurar que las intervenciones y el posterior coloquio serán un elemento más de reflexión y acción sobre estos sugerentes temas que deseamos hacer llegar a todos nuestros conciudadanos, y en particular a nuestros jóvenes indignados y con futuro.



No hay comentarios:

Publicar un comentario